Reklámok eltávolítása (Ask toolbar, Yontoo toolbar)

Reklámok eltávolítása Budapest területén ingyenes kiszállással házhoz megyünk, és a helyszínen kezdjük el laptopjának, számítógépének vírusmentesítését, reklámok eltávolítását, felugró reklámablakok letiltását.

Reklámok eltávolítása, hívja ügyfélszolgálatunkat és egyeztessen időpontot:

06-20/265-75-30

Feleslegesen lassítják a böngészőt:Reklámok eltávolítása

 • Ask Toolbar

  Reklámok eltávolítása,ask toolbar Search.ask.com Eltávolítása

  Reklámok eltávolítása

 • AIM Toolbar
 • DVDVideoSoft Toolbar
 • Yahoo! Toolbar
 • MsgPlus! Toolbar
 • Norton Security Scan

 

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk még Önnek? Reklámok eltávolítása
 • Vírus- és kémprogram eltávolítás. Az esetek 70-80%-ban a drasztikusan lelassult számítógépekért a vírusok és kémprogramok a felelősek. Vírusmentesítéssel, illetve a megelőzésre fordított figyelemmel sok fejfájástól kímélhetjük meg magunkat.
 • Operációs rendszer telepítése, újratelepítése.  Az operációs rendszer újratelepítése során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy Ön minden fontos adatát, levelét, fényképét, zenéjét, videóját és fájlját hiánytalanul megőrizhesse.
 • Programtelepítés. Ha nem boldogul valamelyik program feltelepítésével, vagy eltávolításával kérjen segítséget profiktól.
 • Lassú, problémás laptop hibafeltárása, javítása. Számtalan kiváltó okot vizsgálunk meg ebben az esetben, és mindet egytől-egyig elhárítjuk. A végeredmény rendkívüli sebességnövekedés is lehet!
 • Internetbeállítás, hibaelhárítás. Legyen szó DSL- vagy kábelnetről, esetleg vezeték nélküli internet megosztásáról, minden szükséges beállítást elvégzünk Önnek.
 • Hálózati problémák elhárítása. Irodai vagy otthoni hálózatok használata esetén gyakran merülnek fel nehézségek. Mi ezeket szakszerűen és gyorsan megoldjuk.
 • Túlmelegedő, lefagyó laptop javítása. Az idő előrehaladtával elkerülhetetlenek ezek a problémák, amennyiben egy laptop nincs megfelelően karbantartva. Hívjon minket, segítünk!
 • Adatmentés. Időről-időre szükséges lehet a fontos fájlok, képek, videók szakszerű biztonsági mentése. Ne hagyja elveszni adatait!
 • Laptop bővítés, korszerűsítés. Lassúnak, réginek, korszerűtlennek tartja gépét? Segítünk a bővítésben, a tanácsadástól a megvalósításig.

Mitől lesz vírus a számítógépen-laptopon?

Tapasztalatunk szerint rengeteg vírust magunk telepítünk a gépünkre.
Sok vírus a hiszékenységet kihasználva, egy másik program telepítésével jut be számítógépünkre, maga a kártevő lapul a „csomagban” ilyenkor.
Számos olyan csalárd módszer létezik, melynél a kártékony kódok letöltésére úgy veszik rá a gyanútlan felhasználót, hogy ingyenes és hasznosnak tűnő alkalmazást kínálnak fel neki letöltésre és telepítésre.
Mondok is egy gyors példát:
Az ingyenes MP3 zenéket ígérő program mellékhatásként  különféle kártékony komponenseket telepítünk számítógépünkre. Telepítés közben és utána is kéretlen reklámablakok jelennek meg a számítógépen. Működés közben megkísérel további kártékony komponenseket, trójai programokat letöltő webcímekre csatlakozni. Futása közben különféle felnyíló ablakokat jelenít meg.
A vírusok, férgek képesek arra, hogy megpróbálják a vírusvédelmi, illetve tűzfalakhoz tartozó folyamatokat leállítani. Ennek kettős célja van: egyrészt megnehezítik, hogy a felhasználó tudomást szerezzen a fertőzésről, másrészt egy esetleges hátsóajtó komponens kijutását is könnyebbé tehetik. Megtehetik azt is, hogy bizonyos, az internetre irányuló forgalmat elterelnek, egyes oldalak elérését megakadályozzák.
Az e-mail üzenetekben terjedő férgek elsődleges célja, hogy egy másik számítógépet megfertőzzenek. Ezt e-mail üzenetek létrehozásával és elküldésével érik el. Az létrehozott e-mail üzenetek általában tartalmazzák a féreg kódját, de az is előfordulhat, hogy maga a megtámadott számítógép felhasználója tölti azt le az üzenetben megadott hivatkozásról. Az egyes férgek a legkülönfélébb paraméterekkel rendelkező e-mail üzeneteket képesek generálni és elküldeni.

Vélemény, hozzászólás?